Vacature Financieel Administratief medewerk(st)er


Wie zoeken wij:

Je bent verantwoordelijk voor de gehele financiële basisadministratie van ons snelgroeiende en gezellige bedrijf. Denk hierbij aan debiteuren- en crediteurenbeheer, het bijhouden van bankmutaties, klaarzetten van betaallijsten voor de CEO, controleren van uren en facturen van freelancers en het verwerken van declaraties. Jij houdt als geen ander een helikopterview over de financiële situatie van het bedrijf en onderneemt direct actie waar nodig. 

Kortom; een veelzijdige en afwisselende functie. Het is belangrijk dat jij het een uitdaging vindt om de financiële administratie te structureren en professionaliseren. Als jij stevig in je schoenen staat, gek op cijfers bent en Excel voor jou geen geheimen kent dan is deze functie echt iets voor jou.

Waar ga je werken:

Van Kralingen Exclusive Interiors is een sterk groeiend familiebedrijf, gevestigd in Noordwijkerhout. Opgericht in 2006 door Fabian van Kralingen heeft Exclusive Interiors in de loop der jaren naam gemaakt met zijn specialistische houtwerk, met name op het gebied van exclusieve interieurs en refit. Dankzij de hoogwaardige expertise en kwaliteit die Van Kralingen in huis heeft, zijn wij nu een van de meest toonaangevende interieur- en exterieurbouwers in de jachtbouw en werken wij nauw samen met de grote namen in de luxe jachtbouw. Met meer dan 35 specialisten en 1200m2 bedrijfsruimte hebben wij de mogelijkheid om grote projecten in-house te realiseren. De lijnen zijn bij ons kort en de betrokkenheid is erg hoog. Je komt in een hecht team van toegewijde vakmensen, waar een prettige werksfeer en een gevoel van saamhorigheid heerst.

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent assertief en neemt graag initiatief
 • Je kunt lezen en schrijven met Excel en Exact Online
 • Je hebt een afgeronde financiële of administratieve opleiding op MBO niveau
 • Je bent boekhoudkundig sterk, beschikt over een cijfermatig inzicht en je werkt nauwkeurig
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels
 • Je wilt je graag ontwikkelen
 • Je bent 24 uur beschikbaar

Wij bieden:

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier werkt. Daarom bieden we jou een uitdagende functie met veelzijdigheid binnen een collegiale omgeving. Je krijgt de vrijheid om de financiële administratie op jouw eigen manier te (her)structureren. We bieden jou alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven te halen. Naast een marktconform salaris kun je rekenen op uitstekende secundaire voorwaarden, mogelijkheden tot het volgen van aanvullende trainingen en cursussen, en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Ben je enthousiast geworden over deze functie?

Vul dan onderstaand formulier in

  Of solliciteer direct door een beknopte motivatiebrief en jouw CV te sturen naar: hrm@vankralingenexclusive.com

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anna Belova, tel. +31 (0) 252 255 535.